torsdag 12 augusti 2010

Bättre än ingen...

Hittade en bild som jag är med på från Åhlatriaden i sommras. Någon vänlig själ  med koppling till SPIF Triathlon hade tagit den i simstarten. SPIF Triathlon är för övrigt förmodligen den klubb jag skulle gå med i om jag någon gång tänker mig gå med i en triathlonklubb.

En bild är bättre än ingen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Börjar bli sugen på triathlon. Har du några tips för att komma igång med träningen på allvar?
Du verkar för övrigt vara i en helt sjukt bra form!

Tobias sa...

Det är grymt kul kan jag meddela. Vet inte om jag har några tips, jag har ju själv precis börjat. Det beror ju på vad man har tränat sedan tidigare också.

Själv köpte jag ju cykel och började cykla så sent som i våras. Simma började jag med andra dagen på semestern nu i Juli.

Men mitt bästa tips annars är att så snart som möjligt prova på och köra ditt eget testtriathlon med allt i en följd efter varandra med växlingar och allt. Sträckorna behöver inte vara så långa. Det var då jag märkte att det var ju inte så svårt, bara otroligt kul!

Det var det som fick mig att gå "all-in" och anmäla mig till riktiga tävlingar trots att jag inte kan simma än. Innan jag började semestern trodde jag att min första triathlontävling skulle vara tidigast om ett år...