torsdag 19 augusti 2010

Oslo


Är i Oslo två dagar. Passade på att sammanstråla med Espen www.mosjonisten.com för en löptur. Tänk att få springa och prata med någon som är minst lika intresserad av löpning som jag! Riktigt kul!

3 kommentarer:

Espen sa...

Takk for en kjempefin tur!
Her er det noen fler bilder av deg

http://www.mosjonisten.com/2010/08/19/citylopning-13km/

Ingmarie sa...

De där mötena är både viktiga och roliga! Är helimpad över hur du utvecklats i din triathlon-träning! Förstår din längtan efter att "åka över". jag känner lite samma även om det "bara " handlar om löpning för det ÄR roligare "over there".:-)

Tobias sa...

Tack själv Espen, det var riktigt trevligt!

Ingmarie: Ja, det ger så mycket inspiration när man träffar någon där man kan diskutera och utveckla frågor kring samma intressen. Jag är till och med själv förvånad över hur jag utvecklats i triathlonträningen, och då har jag ju bara precis börjat.