onsdag 25 november 2009

Bäst under säsongen

Och bästalistan ser ut enligt följande:


 Utom tävlan utser jag mina Adidas Adios till bästa skor under 2009.3. Tylösand - Båstad (ultraträning)
Mitt första ultrapass. Fantastiskt roligt! Känslan av äventyret då jag aldrig sprungit sträckan tidigare och att vara ute en hel dag (kändes det som i alla fall) var en helt ny upplevelse. Det blir helt klart fler gånger. Det som tilltalade mig mest var nog känslan att ta mig från A till B för egen maskin så rundbanor är nog tveksamt om jag någonsin kommer bedriva mina ultrapass på.

2. Kungsholmen Runt Halvmarathon (tävling)
Då jag stod på startlinjen för Kunsholmen Runt var jag väldigt osäker hur snabbt jag skulle kunna springa. Målet var satt till 1:35. Jag kände mig dock oförskämt stark hela loppet igenom, fler sådana lopp vill jag uppleva. Döm om min förvåning när jag ser att jag till och med kommer lyckas ta mig under 1.30. Kan ju inte vara annat än otroligt nöjd med ett lopp där allt stämmer.

1. Stockholm Marathon (tävling)
Hade egentligen inte tänkt springa Stockholm Marathon 2009. Var inte ens anmäld. Men så släppte de 75 extraplatser i april. Målet från början var ju att springa under 3:30 2010 men då jag kände att träningen gått väldigt bra under våren vågade jag sätta 3:30 som mål redan i år. Just på maratondagen kände jag mig inte helt i form men tänkte att det får gå som det går. Känns det skit en bit in i loppet får jag väl kliva av, det är ju nästa år det gäller på riktigt. Sprang helt på känsla utan att titta på tid eller puls. Efter 35 km började tröttheten komma men med lite vilja orkade jag ändå göra en hyfsad avslutning. Med en tid över all förväntan på 3:13 är ju förstaplatsen på den här listan självklar! Men det ställer ju också nya krav till nästa år...