lördag 14 november 2009

Sjukt sjuk

Jag har fått besök i veckan. Eller redan förra lördagen för att vara exakt. Ni vet hur det är med vänner som tränger sig på man lär sig aldrig riktigt gilla dem. Vi har varit väldigt nära varandra hela veckan och lärt känna varandra väl men jag kan bara konstatera. Jag gillar inte influensan och jag hoppas jag slipper träffa den igen!

När jag stod över TSM förra veckan hoppades jag på ett lika snabbt tillfrisknande som jag blivit sjuk. Man kan väl säga att det blivit motsatsen. Och inget annat var kanske att förvänta. Sjukdom som kommer fort är ofta värre än sådan som man känner på sig flera dagar i förväg.

Mina närmsta vänner senaste veckan.

Har jag haft den beryktade influensan? Ingen vet. Ingen har velat testa mig. Är väl inte så konstigt då ett test givetvis kostar pengar och vaccin har de ju redan beställt till hela svenska folket så oavsett är det ju billigare att jag går och vaccinerar mig när jag är frisk än att kolla om den är den influensan jag har haft.

Jag är fortfarande sjuk, men för första gången sedan söndag lunch orkar jag titta på en tv, lyssna på en radio eller sitta lite vid en dator.  I veckan har jag bara lämnat sängen (och då är det sänglänge med täcket upp till näsan och ögonen i taket som gällt) vid läkarbesök, och då med kraftansrängning och hjälp.

Jag återkommer.