måndag 2 november 2009

Namnsdagsjogg

Var lite stel i vaderna idag efter gårdagen. Valde ändå att ge mig ut på ett lugnt lågpulspass för att återhämta mig snabbare, kroppen ska ju tydligen fungera så att den återhämtar sig bättre med lite blodgenomströmning i musklerna.

Karlberg slott. 
Även om Karlberg var upplyst och fint när jag sprang förbi så var det lite mörkare idag än på bilden. Eftersom jag inte heller hade någon kamera med mig så har jag lånat bilden från Stockholm med mera.

Tog på mig kompressionsstrumporna eftersom det kändes som vaderna kunde behöva det idag. Kan meddela att det är sådana här dagar som de är fantastiskt skönt att använda dem. Rekommenderas att användas just vid olika former av återhämtning.

Blev nästan 13 kilometer i lugnt tempo idag. Riktigt skönt löparväder även om jag inte kom iväg förrän sent på kvällen. Vad kan passa bättre en namnsdag än att vara ute och lunka runt och njuta i sin egen takt?

13k @5:41 %138

2 kommentarer:

Espen sa...

Ser ut som du hadde en fin tur Tobias!

Er premiermilen din første konkurranse i 2010?

Jeg tror jeg dropper premiermilen og stikker til BERLIN for å løpe halvmaraton 28 mars :)

Kompressjonsstrømper har jeg også brukt mye, spesielt når jeg hadde problemer med beinhinnene. Men sist maraton løp jeg uten - og da har det blitt slik siden. At jeg ikke har brukt de.

Tobias sa...

Som det ser ut just nu är Premiärmilen min första tävling 2010 (den ingår i anmälningsavgiften till TSM)

Berlin Halvmaraton låter ju inte fel, tycker helt klart du ska satsa på det istället.

Har inte sprungit med kompressionsstrumporna på tävling ännu, men vid återhämtning tycker jag det känns bra.