tisdag 3 november 2009

2000 km

Ett av mina mål för året är uppnått. Jag har sprungit över 2000 kilometer i år. Helt otroligt nog var det igår jag gick över 2000, utan att jag märkte det!  Jag får väl fira idag istället, kan ju fira att jag gick över årstalet 2009 idag!

Känns bra att ha nått 2000 kilometer när det nästan är 2 månader kvar på året. Borde hinna med några (hundra)kilometer till tycker jag.

Frågan är nu vad jag ska sätta för mängdmål till nästa år. 3000 kilometer? Blir det för tufft? Då måste jag snitta nästan 6 mil i veckan, tveksamt om jag klarar det. Ja, jag har ju två månader på mig att fundera.


Vad passar bättre än att stanna och titta på hur långt de kommit på julgranen på skeppsbron när man är på joggingtur med sonen. (ja, det är fortfarande min mobilkamera som ger den här fantastiskt fina kvalitén)


Idag blev det annars en ny lugn jogg. Hämtade sonen från farmor med joggingvagnen.

11k @5:43

4 kommentarer:

Espen sa...

Gratulere!
Jeg sjekket på min blogg og jeg har også passert 2000km uten å ha tenkt over det! 2150km!

Mitt mål blir da 2500 i år! Det bør ivertfall gå. Det klarer du også.. Min fordel er at jeg ikke har noe kjæreste, ingen barn og ingen familie. DA kan jeg trene så mye jeg vil :)

Tobias sa...

Ja, det är väl inte alltid helt uppskattat att ge sig ut och springa 2 timmar när det är läggdags för sonen :-) Därför det ofta blir ganska sena pass för mig.

Men 2500 är inom räckhåll...bara jag håller mig frisk!

Staffan sa...

Gratulerar, ett bra och tufft mål tycker jag!! Det handlar ju som alltid om att bestämma sig för hur mycket tid löpningen får ta, själv kommer jag landa på ca 1700km i år gissar jag nu.

Tobias sa...

Tack, ja, jag är nöjd med att kommit över 2000 km. Jag trodde det skulle bli mycket tuffare än det blivit.

1700 km är inte illa det heller.