söndag 13 juni 2010

Nya mål, men inte om det duggar tätt

Har haft en lugn återhämtningsvecka efter maraton. Inte så mycket att skriva om. Men jag har redan börjat ladda för nästa mål. Jag anmälde mig faktiskt veckan innan Stockholm Marathon. Jag har bestämt mig för att springa Jättelångt!
Skärmdump från klart.se

Det har gjort att jag inte alls har känt det som att "säsongen" är över efter Stockholm Marathon, vilket jag lite kände förra året. Nu är ju inte Jättelångt någon tävling för mig eftersom jag inte är någon ultralöpare, utan mer en upplevelse. Just för att det ska vara en upplevelse som jag vill njuta av och med tanke på att jag egentligen är en asfaltslöpare har jag bestämt mig för att om det regnar mer än dugg så ställer jag nog in min medverkan.  Väderleksrapporterna för nästa lördag har gått från ordentligt med regn till mindre regn till att idag faktiskt visa uppehåll. Vi får se hur det blir.

Jag hoppas det blir bra väder för jag ser verkligen fram emot äventyret att springa Jättelångt!

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Hade med funderingar på att springa det där för det verkar så KUL! Nu blir det inte så för jag ska till Halmstad i stället. Lite skönt ändå att kunna vänta med att bestämma sig beroende på vädret. :-)

Tobias sa...

Halmstad går ju alltid före förstår jag ;-) Men jag börjar med Jättelångt, sedan blir det några veckor Halmstad i slutet på Juli istället...

Odda sa...

Låter riktig roligt! Hoppas du får en bra tur och lycka till!

Espen sa...

Lykke til i morgen Tobias!
Du har ladda i mange dager nå eller? Jeg skal selv på langtur på Lørdag og jeg skal sende deg en tanke under løpet mitt!

Jeg kan stoppe for å spise vaffel m/glass men det kan nok ikke du! :)

Håper du får en FANTASTISK opplevelse i morgen! Gleder meg til racerapport!

NU KÖR VI!

Tobias sa...

Tack Odda!

Lycka till med långturen Espen. Jag har laddat i massor av dagar nu! :-) Fast för att vara helt ärlig så har jag känt mig lite seg i benen senaste dagarna och därför valt att vila istället. Men efter Jättelångt är tanken att börja träna ordentligt igen.

Anonym sa...

Trevlig resa till Grisslehamn!