söndag 13 juni 2010

Nya mål, men inte om det duggar tätt

Har haft en lugn återhämtningsvecka efter maraton. Inte så mycket att skriva om. Men jag har redan börjat ladda för nästa mål. Jag anmälde mig faktiskt veckan innan Stockholm Marathon. Jag har bestämt mig för att springa Jättelångt!
Skärmdump från klart.se

Det har gjort att jag inte alls har känt det som att "säsongen" är över efter Stockholm Marathon, vilket jag lite kände förra året. Nu är ju inte Jättelångt någon tävling för mig eftersom jag inte är någon ultralöpare, utan mer en upplevelse. Just för att det ska vara en upplevelse som jag vill njuta av och med tanke på att jag egentligen är en asfaltslöpare har jag bestämt mig för att om det regnar mer än dugg så ställer jag nog in min medverkan.  Väderleksrapporterna för nästa lördag har gått från ordentligt med regn till mindre regn till att idag faktiskt visa uppehåll. Vi får se hur det blir.

Jag hoppas det blir bra väder för jag ser verkligen fram emot äventyret att springa Jättelångt!