lördag 5 juni 2010

Några timmar kvar

Har precis ätit frukost, havregrynsgröt. Nu vätskeladdar jag medan jag tar fram kläder, skor och allt annat jag ska ha under loppet. Funderar på om jag ska ta en kort runda med allting på mig för att se så allt sitter som det ska innan loppet. Med kort runda menar jag i så fall 500-1000 meter.

Drömde i natt att det var natten mot söndag och att jag var riktigt sliten i kroppen efter en hård mara där jag hade gjort ett resultat bättre än förväntat. Blev lite besviken när jag vaknade och insåg att jag faktiskt hade jobbet att göra kvar framför mig.

Som ni ser kommer jag har grönt på överkroppen och svart på underkroppen och gula skor. Springer med startnummer 469 som var förra årets placering.

Nu känns det mest som en olidlig väntan på att loppet ska starta. Lycka till alla maratonlöpare!