onsdag 2 juni 2010

Bunkrat

Idag har jag bunkrat inför lördagen. Såg till att köpa energi-gel som jag har tänkt att använda på loppet. Det började med att jag var på Intersport och handlade eftersom jag inte trodde mig hinna till någon annan butik. Där fanns endast Maxims energi-gel, som jag haft problem att hitta tidigare när jag velat ha den. Den är säkert grymt bra men jag har inte provat den eftersom det varit slut när jag tänkt köpa den. Köpte ändå två förpackningar för att ha om jag inte hittade något annat innan lördag.

Sedan lyckades jag faktiskt hinna med att ta mig till Runners Store i rusningstrafiken och jag handlade upp nästan hela deras lager av Squeezy energi-gel. Den har jag provat tidigare och vet att den fungerar för min mage. Passade även på att handla till Anton som också ska springa maran på lördag. Därför blev det ganska mycket.

När jag även såg Enervits nya carboloader Pre Sport som är någon form av gelé som man äter dygnet innan loppet kunde jag inte låta bli att handla upp mig på det också. Har inte kört kolhydratsladdning med något annat än mat tidigare men det ska bli spännande att prova Pre Sport.


Någon som har sagt att det är en billig sport man håller på med?

Igår blev det 94 minuters lugn löpning helt enligt plan och benen känns pigga idag. I morgon hämtar jag nummerlappen!