fredag 4 juni 2010

Dan före dan

Kolhydratsladdar med Enervits gelégrejer. Smakar ungefär som gelé också, varken speciellt gott eller äckligt. Vaknade och kände mig lite snuvig. Benen kändes också ganska trötta och stumma. Men det är nog mest maratonnojja.

Känns egentligen fortfarande bra inför maran men nervositeten börjar komma. Tänker på sådana konstiga saker som att jag sedan årsskiftet i år har sprungit 9 kilometer mindre än förra året inför maran. Tänk om det är de där 9 kilometrarna som gjorde det där lilla extra förra året? Och så saknar jag dem nu, hur ska det då gå?!

Äh, det går nog bra. Igår när jag hämtade nummerlappen fick jag ett mellantidsarmband av Krister på jogg.se. Riktigt bra, han kan ta fram ett på exakt den sluttid du vill ha. Rekommenderas! Jag valde 3:05, kanske är det som gör mig nervös?

Har provat mina Adios ett antal gånger. Är lite orolig eftersom jag fick ont i en tå på maran förra året. Samma tå kände jag även av efter Kungsholmen Runt i år. Ska jag köpa ett par till Adios, en halv storlek större? Jag får ju inte plats med fler skor hemma. Äh, jag springer i de jag har. Nej förresten, jag sticker till nummerlapps-mässan och köper ett par, eller nej jag behöver inga nya. Åh, jag kan inte bestämma mig!

Att ladda inför maraton är det som är riktigt tufft. Att springa är njutningen!

6 kommentarer:

Staffan sa...

Ja, idag blir det inte mycket gjort på jobbet fast jag försöker tänka på att det bara är ett vanligt långpass jag ska ut på imorgon...Är också sugen på ett par Adios eftersom du nämnde att de är ganska stabila (jmf m Fastwitch) och ändå lätta. Och så är de snygga också. Men jag har redan ett par lättviktare och dessutom ska jag snart beställa ett par nya DS Trainers eftersom de gamla är helt slut efter 160 mil.

Ses imorn!!

Staffan sa...

Ang mellantidsarmband förresten så fixar jag nog ett för 3:15, förhoppningsvis så får jag då en skön känsla av att ligga före tiderna i slutet istället för att bli dränerad på energi av att ligga efter schemat...

Nä allvarligt, dags att försöka jobba lite...

Tobias sa...

Klart du ska köpa ett par Adios Staffan! Det är en kanonsko...

Jag har ett mellantidsarmband på 3:15 också...och ett på 3:00...bestämmer imorgon vilket jag har på armen ;-)

Anders sa...

Go for it!

//Tuggarn

Micke A sa...

Go go go Tobias. Kan man följa dig på nätet på något sätt? Via startnummer? Måste säga att namnet Fastwitch låter lite snabbare än Adios. Det är ju viktigt med ett snabbt namn också.

Tobias sa...

Tack Anders.

Micke A: Jo det är klart att en snabbt namn är viktigt, men eftersom jag väljer att springa utan kvast i år så tror jag att jag ändå väljer världsrekordskorna Adios..:-)

Jag finns i startlistan med startnummer 469.