lördag 26 juni 2010

Rätt tröja

För mig är det viktigt med rätt kläder när jag tränar. Det gör mig mer motiverad att ge mig ut på träningspassen om jag får ha kläder som jag tycker är sköna och roliga att ta på mig. Oftast går det ut på att jag vill att de ska vara snygga.

Nu har jag dock hittat den optimala cykeltröjan för mig! Jag som egentligen tränar för att kunna äta mer skräpmat än vad jag skulle kunna göra annars. Jag som gärna mellanlandar på McDonald's under ett långpass.

Förra årets replica-tröja från Amore & Vita stallet. Passar ju mig perfekt! I sammanhanget kan även nämnas att jag under mina träningsrundor i början på 90-talet sprang runt i en tröja från McDonald's där det stod på framsidan "I'm not jogging" och på baksidan "I'm running for a Big Mac", så nu är cirkeln sluten.