lördag 26 juni 2010

Rätt tröja

För mig är det viktigt med rätt kläder när jag tränar. Det gör mig mer motiverad att ge mig ut på träningspassen om jag får ha kläder som jag tycker är sköna och roliga att ta på mig. Oftast går det ut på att jag vill att de ska vara snygga.

Nu har jag dock hittat den optimala cykeltröjan för mig! Jag som egentligen tränar för att kunna äta mer skräpmat än vad jag skulle kunna göra annars. Jag som gärna mellanlandar på McDonald's under ett långpass.

Förra årets replica-tröja från Amore & Vita stallet. Passar ju mig perfekt! I sammanhanget kan även nämnas att jag under mina träningsrundor i början på 90-talet sprang runt i en tröja från McDonald's där det stod på framsidan "I'm not jogging" och på baksidan "I'm running for a Big Mac", så nu är cirkeln sluten.

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Urk för Mc D! Skräp från början till slut om du frågar mig.

Tobias sa...

Det finns mycket som är skräp men som jag gillar ändå, jag gillar bland annat McDonald's, Coca-Cola och AIK.

ninest123 sa...

canada goose outlet
fitflops
coach factorty outlet
canada goose outlet
birkenstock
yeezy boost
nike shoes for men
cheap ray bans
jordans
michael kors outlet
mt0323