söndag 5 september 2010

Förbättring utan träning...

Jag behöver inte träna. Jag blir bättre ändå! Nu har jag faktiskt klättrat upp på topp-20 i förra helgens triathlon.

Nu är jag på plats 19!


Idag har jag tränat på mina två svagaste grenar för att kunna förbättra mig till nästa år. Topp-10 då kanske?

Började med att cykla Gustavsberg tur och retur. En riktigt trevlig sträcka och inte blir det sämre när det är en fantastisk morgon med vindstilla och klarblått. 12*C vid start gjorde att jag för första gången sedan sommaren fick dra på mig benvärmarna. 
Benen var dock inte riktigt med mig, kände mig riktigt seg i benen. Kändes inte som att jag hade så mycket att trycka på med helt enkelt. Det finns en del att träna på!

Ikväll avslutade jag med simskola, andra tillfället. Fick en del tips på vad jag ska göra för att få till tekniken bättre. Bland annat är jag dålig på att sätta ner händerna i vattnet på rätt sätt. Jag liksom lägger handflatan rakt på vattenytan istället för att sticka ner handen med 45 graders vinkel i vattnet. Det finns en del att träna på!

3 kommentarer:

Espen sa...

Hej Mr Triathlon!

DU skal vel springe halvmaran i helgen? Jeg og Bengt kommer fra Oslo! Håper vi sees før tart

Tobias sa...

Absolut, klart jag ska springa halvmaran! Klart vi måste ses innan start, det vore kul!

John sa...

Shit, jag skulle vilja se mig själv ligga och plaska med bröstsim med klart bristande teknik. Crawla går bort direkt. Ser ut ungefär som när man blir attackerad av en hav :).