måndag 20 september 2010

Mängdvecka med 60 km

Mina mängdveckor ser inte riktigt ut som tidigare. Veckan som gick är nog en av mina mesta mängveckor. Trots det har jag bara sprungit ca 60 kilometer, mot mina tidigare mängdveckor där jag låg mellan 90-100 km.

Men om man istället tittar på träningstid så har jag tränat en och en halv timme i snitt per dag förra veckan, det motsvarar nästan 11 timmar, det är nog rekord för mig.  Det värsta är att om jag bara haft tid hade jag nog tränat ännu mer. Det är ju så roligt!

Trots en seg kropp vill jag inget hellre än att träna idag också. Men det är när det känns som bäst, när man är som mest sugen på att träna man ska vila. Jag har lärt mig att om jag låter bli vilan så kommer en skada eller sjukdom som på beställning. Och eftersom det är en del förkylningar på jobbet är det nog extra viktigt att vila nu för att om möjligt kunna hålla kvar motståndskraften.

Pratade med Garmin idag, de skulle se om det fanns möjlighet att skicka ut en ny skruv till mitt klockfäste. Jag håller tummarna!