tisdag 14 september 2010

Kallt och tufft?

Kallt var det! Tufft? Om det var tufft vet jag inte, men vi kände oss tuffa i alla fall, jag och JC. 13 grader i luften och ungefär lika många grader i vattnet. Nu hade vi ju i och för sig våtdräkter på oss, men för oss landkrabbor var det en upplevelse i alla fall.
Det blåste och regnade lite mer än vad det ser ut som här...
Att dra på sig våtdräkten, gå några hundra meter i regn och blåst ner till bryggan och sedan glida ner i det kalla svarta vattnet. Helt ensamma simma 2000 meter där vi långsamt känner hur vi blir varmare och varmare av arbetet det innebär att ta sig fram genom det oroliga vattnet.

Efteråt glädjen att sätta sig i en varm bil och återfå värmen efter 40 minuter i det kalla vattnet.

Lycka?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka?

Du håller på att bli galen är svaret. :-)

Gillar din kommentar i min blogg "klart grabben ska spela hockey". Klart han ska, men när ska jag hinna träna..? :-)

Tobias sa...

Ha ha, ja lite galen kanske...

Du får helt enkelt träna när han tränar, ju mer aktiviteter han har, ju mer får du träna ;-) Enkelt va?

Masse sa...

Klart det är lycka! Varför ska det inte vara det.

Molly sa...

Det är ganska säkert ett löparknä tyvärr.. något som verkligen kan förstöra glädjen med löpning. Tack för tipset å länken :-) Fanns en hel del bra övningar som jag ska börja med redan idag!

Odda sa...

Galet och helt underbart :)

Tobias sa...

Masse: Klart det är lycka! Men kanske inte för alla... ;-)

Molly: Jag hade själv löparknä för två år sedan, det är ett skit. Men stretcha flera ggr varje dag så brukar det gå att få ordning på det!

Odda: Galenskap är det som ger den extra kryddan till träningen :-D

Staffan sa...

Nyfiken på hur du tänker kring Triathlon-träningen nu när ute-simningen snart är på upphällning. Blir det crawlträning i bassäng inne och cykelträning på trainer på gym eller blir det återigen mest fokus på löpning "bara"?

Tobias sa...

Givetvis kommer det förmodligen bli mer löpning för mig och mindre cykel och simning i vinter, just för att jag är löpare. För mig känns det fortfarande mycket enklare att springa än att simma och cykla när det är mörkt, kallt och snö.

Men det finns ju samtidigt massor av cyklister som cyklar ute året om, massor av simmare som simmar i simhallen varje dag. så det beror nog mer på mig om det blir så.

Men målet är givetvis att inte tappa simning och cykel helt, så förmodligen lär det bli en del bassängpass och en del inomhuscykling. :-)

Molly sa...

Jag håller med dig fullt, inget går upp mot en bucket Ben & Jerry's. Så det blev en god Phish Food igår ;)