lördag 30 oktober 2010

Skön kvällsjogg

Riktigt skönt väder att springa i idag. Vintern har försvunnit och hösten har kommit istället. Även om jag inte riktigt gillar hösten så är mörka höstkvällar en ganska skön upplevelse att få springa sig igenom.


Är riktigt imponerad av min kropp, har inte hunnit komma igång med löpningen riktig efter förkylningen men ändå klarar den av ett lågpulspass med en snittfart på 5:05. De farterna med den pulsen har jag hittills bara klarat av när jag varit i riktigt bra form. Formen känns inte så bra nu men kroppen säger något annat.

Kanske har jag nått en ny nivå?

12,7k @5:05 %139

4 kommentarer:

Staffan sa...

Ja igårkväll var ganska häftigt att springa i fukten, mörkret och sedan dimma på det. Jag sprang på en halvdåligt belyst cykelväg och hade några haloween-ungar bestämt sig för att busa lite längs med vägen hade jag nog gjort i brallorna...

Har du börjat med en mera uttalad lågpuls-satning eller är det din valiga filosofi med lugn mängd i första hand?

Tobias sa...

Kör oftast mer lågpuls under "försäsong/uppbyggnad". Men som vanligt kör jag mest det jag känner för.

Nu när jag har tre grenar att träna inser jag dock att mängden på varje gren inte kommer bli så väldigt stor så det kanske gör att jag kommer börja köra med lite mer fart...

Molly sa...

SV: Haha, för oss "Malmöiter" så är det bara att ta tåget 20 min över till Köpenhamn så är vi nere vid kontinenten (eller åtminstone kan vi ta flyget till den från Kphm) ;-)

Ditt löppass i höstvädret låter härligt :-) Vilken är din nästa utmaning, har du något som du tränar inför just nu?

Tobias sa...

Jag tränar alltid inför något.. :-)Men jag gillar att ha långsiktiga mål så jag har för det mesta mål som ligger 6-12 månader fram i tiden.

Just nu tränar jag för att bli triathlet men har ännu inte bestämt om jag ska delta i det som i så fall blir huvudmålet för nästa säsong, Kalmar Triathlon.

Två av de stora delmålen nästa säsong är i alla fall bestämda och blir, Sthlm Marathon och Vätternrundan!