tisdag 5 oktober 2010

Dags att bli cyklist?

Då har det hänt, det jag med skrämmande förtjusning gått och väntat på. Jag har blivit anmäld av en kollega, men jag tackade ja helt själv. Varför jag gjorde det övergår mitt förstånd.

Nu är jag alltså anmäld till min första Vätternrunda!

Det är jag och två kollegor som har som målsättning att cykla tillsammans. En av dem har cyklat tidigare. Han fick årets säsong förstörd, det kan ni läsa om här! Enligt honom är i alla fall målet till nästa år att vi ska gå under 10 timmar.

Hur då, undrar jag i mitt stilla sinne? Det innebär ett snitt på 30 km/h i 30 mil. 30 MIL! Jag klarar ju inte ens att hålla ett snitt på 30 km/h på mina 15 kilometer till jobbet.

För övrigt har jag blivit förkyld. Jag som nästan började tro på att jag på något konstigt sätt hade blivit immun mot förkylningar, jag har levt på övertid flera månader nu. Men nu var det tydligen dags. Får hoppas att det inte blir alltför långvarigt då jag fortfarande har funderingar på att springa Växjö Marathon nästa helg.

Efter det är det tydligen dags att börja cykla på allvar...