lördag 16 oktober 2010

Närmare än förra året!


I år är jag faktiskt på plats i Växjö men förkylningen gör att jag får stå vid sidan och titta på. Sol och 2 grader vid starten gör mig inte så besviken att jag inte kom till start. Jag vill ju gärna ha det lite varmare...

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Ja liiite varmare vill man allt ha det. Krya nu på dig!

Staffan sa...

Fortfarande förkyld?? En riktig omgång i så fall!! Iofs en "bra tid" på löparåret att bli förkyld nu när tävlingssäsongen är slut. Du får väl se det som att du nu haft säsongsvila!

Anonym sa...

Nåt vajsing på din blogg? Andra inlägget som blogspot hade hittat ("test") som inte finns.
Ser att du sprang igår! :-) Då verkar du kvitt förkylningen, skönt!

Tobias sa...

Tack Ingmarie. Jag gör vad jag kan för att bli frisk :-)

Staffan: Ja det blev en lång förkylning men precis som du skriver är tävlingssäsongen nu slut så jag har inte känt någon stress.

Hempa: Vajsingen är nog jag. Har inte riktit fått till mobilbloggningen med min nya telefon. åäö funkar inte. Det är därför jag håller på och testar lite. Blir nog några till inlägg som försvinner innan allt funkar som det ska :-) (men jag ska försöka skriva några riktiga inlägg också...)