lördag 22 augusti 2009

Bara några få kvar...


Precis som att nästan alla blommorna har blommat över känns det som att de flesta sommardagar också blommat över så det gäller att ta vara på de som finns kvar...

En riktigt skön runda runt Djurgården idag. Kunde höra hur Coldplay spelade på Stadion.
Idag kände jag mig riktigt pigg och fräsch i kroppen innan jag gav mig iväg, och det var väl tur det med 7 dagars vila. Men kände direkt av hälsenorna, dock inte lika mycket som de sista passen innan Midnattsloppet. Det festliga är att idag gjorde det mest ont i höger hälsena, tidigare har vänster varit värst. Fortsätter med mina excentriska tåhävningar och hoppas att det kommer göra skillnad, nu kommer jag dock fortsätta och försöka springa samtidigt.

Inget ont i vänster knä när jag sprang men känner av det efteråt.

12k@5:26