söndag 21 juni 2009

Prins Bertils Stig

Efter drygt två veckors uppehåll från löpning på grund av revbensskada passade jag igår på att springa en sväng på vackra Prins Bertils Stig i Halmstad. Nu kunde jag tyvärr inte njuta så mycket av väder och omgivning då jag från första steget mest ägnade mig åt att försöka besegra smärtan.

Trots att jag inte längre har ont när jag går eller rör mig normalt så var det studsande som uppstår när man springer något som påverkade smärtan i revbenet påtagligt. Jag hade riktigt ont så länge jag sprang men så fort jag stannade försvann smärtan. Det positiva jag kan ta med mig är att det inte blev sämre efteråt.

Vi får se när jag orkar ut och kämpa mot smärtan igen men suget efter löpning är stort så det dröjer nog bara några dagar...

10k@5:47

2 kommentarer:

Gurra sa...

Ta en ny runda där när du känner dig piggare. Det är hur vackert som helst. Jag sprang Prinsens Minne förra året och även om jag mest hade spyan i halsen hela loppet så tyckte jag mig kunna uppleva stigen som fantastiskt trevlig.

Tobias sa...

Det blir nog några rundor där under semestern, då ska jag försöka passa på att njuta lite mer av omgivningarna.

Prinsens Minne låter som ett intressant lopp, i år krockar det med Midnattsloppet i Stockholm för min del men nästa år kanske det ska provspringas.