onsdag 17 juni 2009

Gris

Jag lever! Men det är 1,5 vecka sedan jag tränade senast. Mitt onda revben har blivit väldigt mycket bättre även om det fortfarande gör ont i vissa lägen. Men jag kan röra mig utan större hinder numera och det blir stadigt lite bättre varje dag. Det börjar med andra ord närma sig löpning igen, tyvärr har nu halsont satt stopp för det istället.

Jag springer ju egentligen för att kunna äta precis vad jag vill. Eftersom jag är en godisgris betyder det att jag stoppar endel mindre nyttiga saker i munnen. Om jag inte tränar betyder det att min kroppsform ändras, därför brukar jag vara lite mer restriktiv med mitt födointag när jag inte tränar.

Den sista 1,5 veckan har det varit ett problem.
Jag hostade så mycket att jag fick ont i revbenet. När jag väl hade fått ont i revbenet gjorde det helt fantastiskt ont när jag hostade. En av de stunder när jag var helt säker på att slippa hostan var när jag åt något. Det har blivit en del ätande.
Hostan har nu nästan helt försvunnit och övergått i halsont (även om jag tvivlar på att de har med varandra att göra). Halsont som gör mest ont när jag sväljer men av någon konstig anledning gör mindre ont när jag äter, speciellt glass. Det har blivit en del glass. Ben & Jerry's Cookie Dough är en ny favorit. Jag har inte vägt mig sedan i maj.