tisdag 30 juni 2009

Bergianska


Sprang från Kista idag men valde att springa på andra sidan av Brunnsviken mot vad jag brukar. Det är en riktigt fin sträcka om än väldigt kuperat vissa bitar. Vägen genom Bergianska trädgården är ju helt underbar, kändes som jag var i någon annan del av världen när jag sprang där i 31 graders värme. 15k@5:28

3 kommentarer:

Espen sa...

31 grader??? Galskap! :)

Ser du oppgir distanse og pace i blogen. Løper du med Garmin Forereunner 305 eller 405 ?

Tobias sa...

Jag använder GF 305. Valde den för att 405:an inte hade stöd för Mac när jag köpte klockan. Är mycket nöjd med den.

ninest123 sa...

canada goose outlet
fitflops
coach factorty outlet
canada goose outlet
birkenstock
yeezy boost
nike shoes for men
cheap ray bans
jordans
michael kors outlet
mt0323