onsdag 17 november 2010

Ska jag vara besviken eller lättad?

Det här är tredje året i rad som jag är sjuk eller skadad en längre tid än en vecka på hösten. Den här hösten här jag delat upp det på två förkylningar, hittills.

Jag vet vara inte om jag ska vara besviken över att ha blivit förkyld eller om jag ska vara lättad över att det kommer nu när det ändå inte är säsong. Förmodligen ska jag vara det senare, speciellt eftersom jag omger mig med de dagisbaciller som sonen tar med hem.


Den här veckan har jag i alla fall börjat smyga igång träningen igen. Känns skönt att ha börjat träna lite igen men jag försöker börja lungt så att kroppen hinner vänja sig vid belastning igen.

Idag blev det simning i 20 minuter på lunchen och 60 minuter lågpulslöpning nu på kvällen. Än så länge känns det bättre än vad jag hade vågat hoppas på.

Hoppas det fortsätter så!- Bloggat med BlogPress på iPad

5 kommentarer:

my sa...

Att va sjuk när man mest av allt bara vill träna är bland det värsta. Särskilt hur ma n "lurar sig själv" att tro att man är frisk bara för att få träna med gott samvete :)

Ingmarie sa...

Såklart att det håller nu! Du har klarat av din beskärda del så nu kan du vara lugn. :-)

Sofie RW sa...

Hoppas jag också på - att du slipper fler förkylningar alltså!

Tobias sa...

Skönt att ni tror att jag slipper fler förkylningar nu. Jag håller tummarna för att ni har rätt :-)

Mandie sa...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com