tisdag 9 november 2010

Förkyld - tar igen året

Blev sjuk för några veckor sedan. Förkyld. Eftersom jag klarat mig från sjukdomar under året tänkte jag att det var väl dags nu. Men jag hann inte mer än bli frisk och hinna träna en full vecka så var det dags igen. Mer förkyld än någonsin. Tydligen vill kroppen ta igen att jag inte varit mer sjuk under våren...


Just nu är jag bara glad att jag inte skulle springa New York Marathon!

4 kommentarer:

Odda sa...

Krya på dig!

Sofie RW sa...

Hoppas du kryat på dig nu! Jag tar också igen flera års icke-förkylningar nu; dock fördelat över hela detta år.

Ingmarie sa...

Trist trist.Men bättre nu än sen till våren. Krya på dig!

Tobias sa...

Tack alla! jag gör allt jag kan för att krya på mig (se dagens inlägg ;-) Men än är jag lite förkyld...men snart så!