söndag 21 november 2010

Jagar känslan

Det är inte alltid en njutning att träna. Det har faktiskt varit ganska sega träningspass efter förkylningen. Inte mycket till njutning, mera slitsamt och med en känsla av måste. Otroligt nog är det enda jag tyckt varit riktigt kul senaste veckan simningen. Jag som aldrig i hela mitt liv tyckt att simma är speciellt kul. Eller rättare sagt, jag hade för några månader sedan aldrig tidigare i mitt liv simmat (inte som träning i alla fall).
Det var betydligt sämre väder än vad det ser ut att vara...
Idag på ett sent löppass i mörker, blåst och snöblandat regn kände jag den äntligen. Känslan! Inte så att det kom fram självmant och hjälpte mig på traven men jag kände att den fanns där. Att den är på väg. Bara jag fortsätter träna så kommer jag springa ikapp den snart. Och det är ju därför jag tränar. För att få njuta av känslan med löpningen. Det slitsamma jobbiga kan någon annan få ta över istället.

12,8k @5:23 %139

5 kommentarer:

Odda sa...

Utan känsla är det inget roligt att träna. Skönt att du känner att du är på rätt väg igen. Gäller bara att vara tålmodig.

Anonym sa...

Känslan kommer tillbaks! Skoj att du trivt med simningen, själv är jag mindre sugen på att simma nu än när jag började simkursen...

Tobias sa...

Känslan är tillbaka nu, nu gäller det bara att hitta formen också... :-)

ninest123 sa...

canada goose outlet
fitflops
coach factorty outlet
canada goose outlet
birkenstock
yeezy boost
nike shoes for men
cheap ray bans
jordans
michael kors outlet
mt0323

dong dong23 sa...

christian louboutin
cheap mlb jerseys
scarpe mbt
prada outlet online
undefeated shoes
jordan
rayban
ralph lauren
longchamp
adidas shoes
20186.19wengdongdong