lördag 11 juli 2009

Första sommaräventyret

Nu börjar det närma sig det första sommaräventyret. Planen är att springa mellan Tylösand och Båstad eller tvärtom, dvs Båstad - Tylösand.
Nu gäller det bara att planera in en tid när det fungerar semester och logistikmässigt men det blir med största sannolikhet innan nästa helg. Har jag riktig tur blir det redan den här helgen. Sträckan har jag sedan tidigare uppmätt till ca 48 km men jag kan väl erkänna att 50 km lockar, så om sträckan är kortare än det blir det nog till att spring några meter för att spränga 50 km gränsen.

När jag väl är på väg kommer jag se till att uppdatera med inlägg via mobilen.

Hittills har veckan varit ganska sparsam med träning, i torsdags var t ex första dagen sedan årsskiftet som jag valde att inte springa på grund av vädret. Det regnade kan jag meddela, ordentligt. En gång per år kan det ju vara ok att ställa in ett pass på grund av väder, så nu har jag snart hela hösten framför mig utan möjlighet att klaga på vädret.

Igår blev det en sen runda efter en semesterdag i bilen. 10k@4:48