onsdag 25 mars 2009

Nano

Man kan prata om stora och små äventyr. Sedan är det ju svårt att definiera vad ett äventyr är för något men det är väl upp till den som utför det.

Sol och snö om än lite knagglig

Kanske svårt att kalla det äventyr men låt gå för ett nano äventyr då. Testade att springa hem från Kista igår och tillbaka i morse. Då jag inte hittar en del av sträckan så blev det ett nano äventyr. Efter att kollat google maps hade jag en bra koll på hur jag skulle springa tyckte jag.

Titta noga så ser du mina fotspår i snön bakom mig

Efter några hagelskurar gav jag mig iväg och lyckades få njuta av sol hela vägen. Om det berodde på att jag sprang så fort att jag hann undan fler hagelmoln eller så sakta att jag inte hann ikapp några låter jag vara osagt.

När man är i skogen och har dåligt med referenspunkter är det dock rätt svårt att navigera efter google maps, alla små vägar finns inte alltid med vilket gör det svårt att veta vilken väg det egentligen är man ser i verkligheten.

Äntligen hus!

Efter att ha sprungit fel några gånger kom jag iaf tillslut fram till civilisationen igen. Dock med fötter som inte var helt glada då underlaget var otroligt ojämnt med en blandning av snö, is och hästtrampand resp. lastbilskörd grusjordväg. Det var jobbigt för fötterna, i alla fallför mig som är van att springa på asfalt.

Skönt var det att springa i alla fall och det kommer helt klart bli fler gånger.