måndag 13 december 2010

Hur är det med motivationen?

Ja, hur det är med motivationen är en fråga berättigad att ställa med tanke på att det gått nästan tre veckor sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Så lång tid har det aldrig varit mellan inläggen här på bloggen.

Det märkliga svaret på frågan är dock att motivationen är bra. Trots att mina knäproblem från förra vintern kom tillbaka samtidigt som kylan och snön kan jag faktiskt inte klaga på motivationen.

Det är snarare prioriteten det varit fel på. Eller den har nog varit rätt men ur träningssynpunkt inte helt optimal. Ibland hinner man helt enkelt inte träna så mycket som man vill. Därav den något sömniga bloggen. Träningen har inte varit lika sovande. Jag har med andra ord prioriterat träning framför bloggskrivande och bloggläsande. Man kan säga att jag upplever ett bloggvakuum.  Delvis kan det förmodligen hänga samman med att jag inte har något speciellt intressant att skriva om tränings- eller tävlingsmässigt heller. Jag pulsar mest runt i snön i långsamt tempo och längtar till våren...

7 kommentarer:

Odda sa...

Oj oj vad jag kände igen mig i det inlägget. Huvudsaken är dock att träningen flyter på.

Ingmarie sa...

Vem längtar inte till våren? Men det är en bit dit och då gäller det att göra det så roligt som möjligt. :-)

Anonym sa...

Hoppas 2011 inspirerar dig, god fortsättning önskas!

hempa sa...

Noterade nyss att du är med i Kungsholmens runts reklamblad, du ser ut som en vinnare! :-)

God fortsättning förresten.

Staffan sa...

Såg dig också i reklambladet för Kungsholmen Runt, lite tveksamt om jag kommer till start i år, 7 maj är vår bröllopsdag och påsksmällen 10km tror jag bara går 10 dagar innan.

Ja, hur är det med (blogg-)motivationen egentligen?

jenny sa...

Vår, underbara vår! Snart landar den i Sverige;) Lycka till med träningen!

Staffan sa...

Snart två månader sedan förra inlägget...hur är det med bloggmotivationen? Jag skulle gärna läsa ett inlägg om hur du ser på säsongen såsom du planerat den med tanke på att du verkar ha haft ett jobbigt avslut av 2010 och inledning på 2011. Men nu verkar du ju så smått komma igång igen?