söndag 27 mars 2011

2 år

3,5 månad. Så lång tid har passerat sedan jag skrev mitt senaste blogginlägg. Ungefär då slog den till, kanske egentligen någon månad tidigare, bloggtorkan. Helt plötsligt blev bloggen en belastning istället för en motivator. Eftersom jag först och främst bloggar för mig själv för att motivera mig att träna var det ganska naturligt att dra ner på inläggen. Det innebar samtidigt att jag slutade läsa andras bloggar också. Att det sedan innebar att det var mitt sista inlägg på flera månader visste jag ju inte då.
I år blir ett av huvudmålen Vansbro Triathlon över 1/2 ironmandistans

Det som inträffat är att jag bubblar av träningsmotivation utan bloggen och utan att läsa bloggar. Den motivationen vill jag inte riskera genom att "tvingas" blogga. Under dessa 3,5 månad har jag då och då funderat på om jag ska eller inte ska fortsätta blogga. Det jag har kommit fram till är att just nu belastar bloggen mig mer än vad den bidrar. Alltså låter jag den vila. För alltid eller tillfället återstår att se.

Kanske återkommer jag sporadiskt med det som jag alltid tyckt är det roligaste att skriva, tävlingsrapporterna!

Om någon är intresserad så kommer jag fortsätta registrera min träning på jogg.se så där kan ni följa mig och numera även kommentera träningspass.

Tack för all motivation ni som följt och kommenterat på bloggen har gett mig under dessa drygt två år!

8 kommentarer:

Masse sa...

Du är välkommen att skriva inlägg på maxochnisse.se när andan faller på.

Tobias sa...

Det var ett fantastiskt generöst erbjudande! Tar jag emot med tacksamhet. Ska fundera på det! :-)

Masse sa...

Det låter bra! :-)

Anonym sa...

Hallå Tobias, kul att träffa dig idag och grattis till ett fint genomfört lopp.
Tyckte det var lite skumt att min bruttotid var densamma som nettotiden mtp att jag stod ca 10 m bakom startlinjen. Spelar ingen roll men det fanns även löpare med långsammare nettotid jämfört med bruttotid, du en av dem. Detta borde väl rent teoretiskt inte kunna hända?! Drog en fråga till info@kungsholmenrunt.se för att kolla upp saken.

Anonym sa...

Fick svar imorse från tävlingsledningen. De hade blandat ihop databasfälten men det är nu justerat. Så din nettotid landade under 1:25 :-)

Staffan sa...

Nå, blir det någon race rapport här eller har blogg noll slutligen stannat på perrongen och författaren också lämnat tåget?

Tobias sa...

Hempa: Kul att träffa dig också Hempa. Riktigt bra lopp du gjorde!

Skönt att min nettotid var under 1:25 :-)

Staffan: Blir ingen racereport från Kungsholmen Runt, så just nu ser det ut som att blog.noll.se har gått i pension...

Svenne sa...

Tja, jag gör lite research för att hitta bloggare inom sportgenren. Behöver ett par riktiga sportnördar, som jag själv. Hittade din blogg men läste att du tyvärr lagt ner. Om du är sugen på att ta upp bloggandet igen, kan du höra av dig till mig.