måndag 13 december 2010

Hur är det med motivationen?

Ja, hur det är med motivationen är en fråga berättigad att ställa med tanke på att det gått nästan tre veckor sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Så lång tid har det aldrig varit mellan inläggen här på bloggen.

Det märkliga svaret på frågan är dock att motivationen är bra. Trots att mina knäproblem från förra vintern kom tillbaka samtidigt som kylan och snön kan jag faktiskt inte klaga på motivationen.

Det är snarare prioriteten det varit fel på. Eller den har nog varit rätt men ur träningssynpunkt inte helt optimal. Ibland hinner man helt enkelt inte träna så mycket som man vill. Därav den något sömniga bloggen. Träningen har inte varit lika sovande. Jag har med andra ord prioriterat träning framför bloggskrivande och bloggläsande. Man kan säga att jag upplever ett bloggvakuum.  Delvis kan det förmodligen hänga samman med att jag inte har något speciellt intressant att skriva om tränings- eller tävlingsmässigt heller. Jag pulsar mest runt i snön i långsamt tempo och längtar till våren...