torsdag 8 oktober 2009

Ska jag eller ska jag inte?

Jag har haft tankar på att avsluta tävlingssäsongen med att springa Växjö Marathon. Efter Stockholm Halvmarathon kände jag dock att det nog fick bli den sista tävlingen i år och resten av året skulle ägnas åt återuppbyggnad och träning för att hitta form och motivation till nästa år.
Växjö Domkyrka
En vecka på Cypern gjorde dock gott och jag började fundera på om jag kanske skulle springa Växjö ändå. Mest som träning men kanske även försöka ett annorlunda taktiskt upplagt lopp, då loppet skulle vara just träning.

När jag sedan åkte hem från Cypern lyckades jag ju fixa till så att jag helst har undvikigt att ha foten i normala skor vilket gör att det säkert dröjer till i slutet på den här veckan innan jag kan springa. Återigen är jag alltså tveksam till start.

Som tur är kan jag efteranmäla mig till loppet samma dag om jag nu skulle bestämma mig för att springa. En förutsättning är ju också att jag måste vara i Växjö. Vi får se hur det blir helt enkelt.

2 kommentarer:

Espen sa...

LØP!! :)

Se hvor mange lopp jeg har sprunget i år. Mange av disse har bare vært for treningens skyld. Det føles også fantastisk og løpe og få til et bra opplegg!

Jeg har løpt 2 mara och 6 halvmara i år og skal fortfaraende springe 2 till.
Men PB er jeg ferdig med for i år, de to siste blir bare som et långpass og det sociale!

Mitt tips = LØP!

Tobias sa...

Ja jag borde nog följa ditt tips Espen.

Men nu verkar det plötsligt som att resan till Växjö som var planerad inte blir av och då blir det ju svårt att springa. Men om jag är i Växjö så står jag på startlinjen!